Deze website is niet geoptimaliseerd voor gebruik in Internet Explorer (IE)

Waarom jij onze hulp bij computer problemen verdient

Je kent het wel: nét wanneer je bezig bent met die belangrijke presentatie, loopt je computer vast. Of je krijgt foutmelding op foutmelding en hebt geen idee hoe je die melding weg krijgt. Je probeert de problemen eerst zelf op te lossen, maar geeft je uiteindelijk gewonnen en gaat op weg naar het reparatiecentrum. Of je dient een ticket in bij de IT-afdeling en moet uren wachten totdat je probleem wordt opgelost. Vervelend, want dat is kostbare tijd die je verspilt. Daarom bieden wij jou professionele hulp bij al je computer problemen. Aan huis, wanneer jij dat nodig hebt. En nee, we zullen niet eerst vragen of je je pc al aan en uit hebt gezet.

Digitale hulp, wanneer jij dat nodig hebt

Je plant onze hulp bij computer problemen zelf in via onze gemaksapp. We komen daarom alleen langs wanneer jou dat uitkomt. Niet tijdens een belangrijke meeting of afspraak bij de tandarts, bijvoorbeeld. Hetzelfde geldt voor al onze andere diensten: je kiest zelf wanneer we langskomen en schaalt eenvoudig op of af. En zit er spoed bij je problemen? Ook dan staan we voor je klaar. We helpen je waar we dat kunnen, zodat jij een streep onder je eindeloze takenlijst kunt zetten. Of je nu problemen met je computer, tablet, telefoon, printer of zelfs wifi-verbinding hebt: wij zorgen dat je weer vooruit kunt.

Meer dan een computer hulp aan huis

Wij bieden je computer hulp aan huis, maar doen natuurlijk nog veel meer dan dat. Ligt er nog een berg was op je te wachten? Dan werken we die ook met liefde voor je weg. Eigenlijk doen we alles waar jij zelf niet aan toe komt. En meer, want we vinden het fijn om je steeds te verrassen. Zodat jij elke keer van een fris en welkom thuis geniet. Wij zijn geen schoonmaakdienst of IT-helpdesk, wij zijn Thuismakers.

Meer weten over Zizo? Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.