Deze website is niet geoptimaliseerd voor gebruik in Internet Explorer (IE)

Waarom jij onze digitale hulp verdient

Je kent het wel: nét wanneer je bezig bent met die belangrijke presentatie, loopt je computer vast. Of je krijgt foutmelding op je telefoon en hebt geen idee hoe je die melding weg krijgt. Je probeert de problemen eerst zelf op te lossen, maar geeft je uiteindelijk gewonnen en gaat op weg naar het reparatiecentrum. Of je dient een ticket in bij de IT-afdeling en moet uren wachten totdat je probleem wordt opgelost. Vervelend, want dat is kostbare tijd die je verspilt. Daarom bieden wij jou professionele hulp bij je digitale problemen. Aan huis, wanneer jij dat nodig hebt. En nee, we zullen niet eerst vragen of je je pc of telefoon al aan en uit hebt gezet.

CSU-Zizo77288
CSU-Zizo77566

Digitale hulp, wanneer jij dat nodig hebt

Je plant onze hulp zelf in via onze gemaksapp. We komen daarom alleen langs wanneer jou dat uitkomt. Niet tijdens een belangrijke meeting of afspraak bij de tandarts, bijvoorbeeld. En zit er spoed bij je problemen? Ook dan staan we voor je klaar. We helpen je waar we dat kunnen, zodat jij een streep onder je eindeloze takenlijst kunt zetten. Of je nu problemen met je computer, tablet, telefoon, printer of zelfs wifi-verbinding hebt: wij zorgen dat je weer vooruit kunt.

Meer dan een digitale hulp aan huis

Wij bieden je digitale hulp aan huis, maar doen natuurlijk nog veel meer dan dat. Ligt er nog een berg was op je te wachten? Dan werken we die ook met liefde voor je weg. Eigenlijk doen we alles waar jij zelf niet aan toe komt. En meer, want we vinden het fijn om je steeds te verrassen. Zodat jij elke keer van een fris en welkom thuis geniet. Wij zijn geen schoonmaakdienst, tuindienst of IT-helpdesk, wij zijn Thuismakers.

CSU-Zizo77512

Meer weten over Zizo? Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.