Deze website is niet geoptimaliseerd voor gebruik in Internet Explorer (IE)

Problemen met de computer

Een foutmelding die niet weggaat, een programma dat niet meer opent of een computer die niet meer start. Problemen met de computer zijn ontzettend irritant en doen zich altijd voor op het verkeerde moment. Wij staan daarom voor je klaar om de problemen zo snel mogelijk op te lossen. Aan huis, zodat jij niet hoeft te wachten totdat de IT-helpdesk je ticket oppakt of je computer naar een reparatiecentrum hoeft te brengen.

Instellen van je tablet

Verbindt je tablet niet met wifi? Of lukt het je niet om je tablet in te stellen? Wij helpen je graag verder! We zorgen ervoor dat jij je tablet goed en veilig kunt gebruiken, bijvoorbeeld om te e-mailen vanaf de bank of om een e-book te lezen. We leggen uit hoe alles werkt en wat er allemaal mogelijk is met je tablet!

Gedoe met je telefoon

Geen verbinding met wifi, apps die niet meer starten of je contacten die ineens weg zijn. Problemen met je telefoon wil je natuurlijk zo snel mogelijk oplossen. Wij zoeken daarom uit waar het probleem vandaan komt en zorgen ervoor dat je telefoon weer werkt zoals vanouds. Heb je een nieuwe telefoon en lukt het je niet om bestanden van je oude telefoon over te zetten? Ook dan staan we voor je klaar.

Meer weten over Zizo? Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.