Deze website is niet geoptimaliseerd voor gebruik in Internet Explorer (IE)

Problemen met de computer

Een foutmelding die niet weggaat, een programma dat niet meer opent of een computer die niet meer start. Problemen met de computer zijn ontzettend irritant en doen zich altijd voor op het verkeerde moment. Wij staan daarom voor je klaar om de problemen zo snel mogelijk op te lossen. Aan huis, zodat jij niet hoeft te wachten totdat de IT-helpdesk je ticket oppakt of je computer naar een reparatiecentrum hoeft te brengen.

CSU-Zizo77288
hulp bij tablet problemen

Instellen van je tablet

Verbindt je tablet niet met wifi? Of lukt het je niet om je tablet in te stellen? Wij helpen je graag verder! We zorgen ervoor dat jij je tablet goed en veilig kunt gebruiken, bijvoorbeeld om te e-mailen vanaf de bank of om een e-book te lezen. We leggen uit hoe alles werkt en wat er allemaal mogelijk is met je tablet!

CSU-Zizo77566

Gedoe met je telefoon

Geen verbinding met wifi, apps die niet meer starten of je contacten die ineens weg zijn. Problemen met je telefoon wil je natuurlijk zo snel mogelijk oplossen. Wij zoeken daarom uit waar het probleem vandaan komt en zorgen ervoor dat je telefoon weer werkt zoals vanouds. Heb je een nieuwe telefoon en lukt het je niet om bestanden van je oude telefoon over te zetten? Ook dan staan we voor je klaar.

Onze andere computerdiensten

Problemen met de printer

Nét wanneer je iets op papier moet inleveren, werkt je printer niet meer. Je krijgt een foutmelding, het document wordt niet afgedrukt, enzovoorts. Problemen met de printer komen altijd op het verkeerde moment. Geen tijd verspillen? Wij komen bij je langs om de problemen zo snel mogelijk op te lossen. Heb je een nieuwe printer en krijg je ‘m niet geïnstalleerd? Ook dat regelen we voor je.

Zizo voor jou?
Geen wifi of haperend internet

Hapert je internet of werkt je wifi niet? Dan wordt thuiswerken onmogelijk. Waarschijnlijk heb je zelf al een blik op je modem of router geworpen, maar van al die knopjes en lichtjes wordt niemand wijzer. Wij lossen de problemen daarom zo snel mogelijk voor je op, zodat jij weer verder kunt werken aan die presentatie of deadline. Of weer lekker kunt Netflixen op je smart-tv. Ook belangrijk.

Bereken kosten
CSU-Zizo77006

Meer weten over Zizo? Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.