Deze website is niet geoptimaliseerd voor gebruik in Internet Explorer (IE)

Strijk- en wasvouwservice bij jou thuis

Was vouwen en strijken. Voor sommigen een rustgevende bezigheid, voor anderen een taak die altijd blijft liggen. Behoor jij tot die laatste groep? Maak dan gebruik van onze strijk- en wasvouwservice aan huis! Of je nu een hele wasmand vol hebt of niet, wij nemen het van je over. Want zeg nou zelf, die tijd kun je toch veel beter besteden? Aan dat wat je écht belangrijk vindt. Even sporten, op pad met de kids of gewoon lekker Netflixen, bijvoorbeeld.

Waarom jij een strijk- en wasvouwservice nodig hebt

We hebben het allemaal druk. Met werk, het gezinsleven, sociale activiteiten, noem maar op. En het huishouden, natuurlijk. Want iedereen vindt een schoon en fris thuis belangrijk. Toch schieten die dagelijkse schoonmaaktaken er snel bij in. Voornamelijk strijken is daar een goed voorbeeld van. Hoe vaak sta jij in de ochtend niet nog snel die ene blouse te strijken? Hartstikke vervelend, want dat levert (onnodig) stress op. Bovendien kun je die tijd ongetwijfeld beter besteden. Laat ons het strijken daarom van je overnemen. Ook het opvouwen van de was pakken we voor je op. Zodat jij eindelijk eens écht klaar bent.

Strijkservice aan huis, wanneer jou dat uitkomt

De takenlijst van werkend Nederland is oneindig. We pendelen van presentatie naar poetssessie. Van afspraak naar afwas. Denk je dat je eindelijk klaar bent, zie je die gigantische berg schone was liggen. Ai. Wij begrijpen dat je daar niet vrolijk van wordt. Daarom bieden wij jou een strijkservice aan huis, wanneer jou dat uitkomt. Je plant de diensten zelf in, via de app. Het enige wat we van jou nodig hebben, zijn een strijkijzer en strijkplank. En heb je een keer meer strijkwerk dan normaal? Schaal dan de strijkservice gemakkelijk op.

Meer schoonmaakdiensten inplannen

Wij zorgen dat er geen enkel verkreukeld kledingstuk bij jou thuis te vinden is. We doen alles om ervoor te zorgen dat jij écht klaar bent. En meer, want wij zetten net dat stapje extra. De planten water geven of het water van de bloemen verversen, bijvoorbeeld. Zodat jij geniet van een fris en welkom thuis, mét afgevinkte takenlijst. Klinkt heerlijk, toch? Bekijk snel onze andere diensten!

Meer weten over Zizo? Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.