Deze website is niet geoptimaliseerd voor gebruik in Internet Explorer (IE)

CSU-Zizo76807

Zizo. Voor een fris en welkom thuis

Wij zijn jouw professionele gemaksservice voor particulieren thuis. En daar zijn we trots op. Omdat we geloven dat hardwerkend Nederland een pauze verdient, doen wij er alles aan om jou een fris en welkom thuis te geven. Een plek om te wonen, werken én ontspannen.

Professionele schoonmaak, maar nog zoveel meer

Wij zijn op kruistocht langs alle werkgevers van Nederland om ons gedachtegoed te promoten. En om ze te helpen een streep onder de oneindige takenlijsten van hun medewerkers te zetten. Medewerkers zoals jijzelf, die altijd ‘aan’ staan en nooit écht klaar zijn. We pendelen met z’n allen van afspraak naar afwas. Van presentatie naar poetssessie. En van beeldscherm naar boodschappen. Nu werken en wonen naadloos in elkaar overlopen, zijn we onze uitknop een beetje kwijt. Er wachten taken. Overal. Altijd. Nog snel naar de supermarkt, de was aanzetten en oh, toch maar even aansluiten bij die ene meeting. Hoe lekker zou het zijn als er iets of iemand is die zorgt dat je einde dag of in het weekend helemaal klaar bent? Op je werk, maar ook thuis. Zodat je tijd hebt voor wat écht belangrijk is.

CSU-Zizo77512
CSU-Zizo77590 ZiZo App

Zizo. Helemaal klaar!

Alles wat je nodig hebt – van boodschappen tot bloemen – bestel je vandaag de dag simpel en snel online. Waar en wanneer jij dat wilt, met één tik, swipe of druk op de knop. Waarom zou dat dan niet met een fijn, schoon en netjes thuis kunnen? Wij helpen jou een streep onder je oneindige takenlijst te zetten. En daarin gaan we veel verder dan een ander schoonmaakbedrijf voor particulieren. In de tuin werken? Of strijken? Laat een deel van die to-do’s maar aan ons over. Wanneer jou dat uitkomt, want onze hulp plan je eenvoudig zelf in. Zo is iedereen altijd op weg naar een fijn thuis om lekker in te leven. En geloof ons, dat voelt goed. Zeg het maar eens hardop: Zizo, helemaal klaar!

Zizo voor werkgevers

Wij vinden dat hardwerkend Nederland een pauze verdient. Jij ook? Sluit jouw organisatie dan aan bij ons netwerk. Wij bieden je medewerkers een fijn thuis om lekker in te leven. Een schone werkplek, afgevinkte to-do-lijst en tijd om helemaal op te laden. Een fijne manier om je waardering te laten blijken én jezelf te onderscheiden van andere werkgevers. Zizo is een gloednieuw concept, maar profiteert als onderdeel van dezelfde organisatie als nummer één schoonmaakdienstverlener CSU van meer dan 50 jaar kracht en kennis. Wij geloven dat écht goed geen compromissen kent. Daarom zorgen we goed voor onze medewerkers, huizen en wereld. Dit doen we met de beste mensen, duurzame materialen en samenwerkingen die voorhanden zijn. Professioneel, eerlijk en van de beste kwaliteit.

CSU-Zizo77370
CSU-Zizo76752

Dit doen we voor je

Die grote schoonmaak waar je al weken tegenaan hikt, de ramen wassen of de tuin onkruidvrij maken: wij nemen alle to-do’s over waar jij niet aan toe komt. En jij? Jij doet lekker waar je zelf zin in hebt. Een stuk hardlopen, bijvoorbeeld, of gewoon heerlijk niksen op de bank.

CSU-Zizo77132

Dit doen we voor jouw organisatie

Een uitgeruste medewerker telt voor tien. Nu werken en wonen naadloos in elkaar overlopen, heb jij daar als werkgever een belangrijk aandeel in. Je collega’s een handje helpen? Laat ons de nodige to-do’s van ze overnemen, zodat zij weer opgeladen aan de week kunnen beginnen.

Meer weten over Zizo? Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.