Deze website is niet geoptimaliseerd voor gebruik in Internet Explorer (IE)

CSU-Zizo77512-scaled-small

Dit is Zizo: Meer dan alleen thuisschoonmaak

Zizo is dé schoonmaak dienstverlener voor bij mensen thuis. Voor iedereen die wel wat extra vrije tijd verdient, of simpelweg wat ondersteuning nodig heeft. Wij bedienen particulieren die schoonmaak afnemen voor zichzelf of een ander (ondersteuning bij mantelzorg trajecten), en private instellingen die extra ondersteuning bieden aan mensen die dat tijdelijk of permanent nodig hebben. Daarbij zijn wij actief in de volgende markten:

✔ Letselschade hulpdiensten

✔ Arbo diensten

✔ Woonzorg vastgoed

✔ Werkgevers en hun werknemers

Koop jouw vrije tijd via Zizo voor 39,42 euro p/u. In een persoonlijke intake bespreken we samen jouw schoonmaak wensen.

Duurzaamheid voorop

Bij Zizo hebben we oog voor een duurzame wereld. Jij toch ook?

  • Onze thuismakers zijn allemaal in vaste dienst bij ons onder de Schoonmaak CAO. Wij bieden hen eerlijke arbeidsvoorwaarden en jou als klant zekerheid van goede en betrouwbare dienstverlening.
  • Bij geschiktheid bieden wij jouw zwartwerkende schoonmaakhulp een dienstverband aan. Zo houd jij jouw vaste gezicht, en krijgt jouw gewaardeerde schoonmaker een eerlijk vast contract.
  • Wij werken met duurzame, ecologische schoonmaakmiddelen en circulaire materialen die we zelf meenemen. Jij hebt er geen omkijken naar.
  • Onze thuismakers komen op de fiets of met het openbaar vervoer naar je toe. Dat is bij ons eerder standaard dan uitzondering.
  • Duurzame bedrijfsvoering: als zusterorganisatie van CSU en Tzorg, gaan wij mee in het continu verduurzamen van onze kantoren en vervoersmiddelen. Wij hebben ons gecommitteerd aan het klimaatakkoord van Parijs en zijn uiterlijk in 2050 volledig CO2 neutraal, ook in onze dienstverlening naar jou.
  • Opleidingen: want gelukkige medewerkers, zijn gemotiveerde medewerkers. En het biedt jou als Zizo klant extra kwaliteit.
CSU-Zizo78526
CSU-Zizo77779-scaled

Zizo. Eerlijk en betrouwbaar.

Wij streven naar hoogwaardige dienstverlening en een eerlijke, formele sector voor alle harde werkers in deze branche. Onze medewerkers zijn in vaste dienst bij ons (vaste uren contracten). Zij zijn gescreend (VOG) en worden getraind. Zo heb jij een betrouwbare vaste thuismaker die hoogwaardige schoonmaakwerk levert. Dit doen zij met onze eigen ecologische middelen en circulaire materialen. Zo zorgen wij goed voor jou, onze medewerkers en voor het klimaat.

Als Zizo zijn we een jonge onderneming. Maar we kunnen leunen op de kennis en ervaring van Total Care. Al ruim 55 jaar een familiebedrijf met meer dan 28.000 collega’s werkzaam in de schoonmaak en thuiszorg via de merken Zizo, CSU en Tzorg.

Onze Thuismakers volgen een praktijktraining wanneer ze bij Zizo starten. Daarna krijgen ze een vakopleiding schoonmaak. Ook bieden wij ze meer dan 200 aanvullende trainingen en cursussen aan om zich persoonlijk te ontwikkelen. Dit stimuleren wij, omdat gelukkige medewerkers gemotiveerde medewerkers zijn. En dat merk jij!

Meer weten over Zizo? Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.