Deze website is niet geoptimaliseerd voor gebruik in Internet Explorer (IE)

CSU-Zizo77779-scaled

Zizo. Voor een schoon thuis.

Een fijne plek om te wonen, werken én ontspannen. Dat regelen wij met één druk op de knop. In onze gemaksapp bieden wij schoonmaakdiensten voor thuis, met eigen gescreende en getrainde Thuismakers in vaste dienst volgens de Schoonmaak CAO.

Zizo is een gloednieuw concept, maar profiteert van meer dan 50 jaar kennis en kracht van de nummer één schoonmaakdienstverlener CSU. Daarnaast doet Zizo haar nodige ervaring op van Tzorg, een landelijke zorgverlener van huishoudelijke ondersteuning en individuele begeleiding. Samen met Zizo vallen zij onder moederorganisatie Total Care.

Onze Thuismakers volgen een praktijktraining wanneer ze bij Zizo starten. Daarna krijgen ze een vakopleiding schoonmaak. Ook bieden wij ze meer dan 200 aanvullende trainingen en cursussen aan om zich persoonlijk te ontwikkelen. Dit stimuleren wij, omdat gelukkige medewerkers gemotiveerde medewerkers zijn. En dat merk jij!

Wij geloven dat écht goed geen compromissen kent. Daarom zorgen we goed voor onze medewerkers, huizen en wereld. Dit doen we met de beste mensen, duurzame materialen en samenwerkingen die voorhanden zijn. Professioneel, eerlijk en van de beste kwaliteit.

Koop jouw vrije tijd via Zizo voor 34,88 euro p/u. In een persoonlijke intake bespreken we samen jouw schoonmaak wensen.

Duurzaamheid voorop

Bij Zizo hebben we oog voor een duurzame wereld. Jij toch ook?

  • Onze thuismakers zijn allemaal in vaste dienst bij ons onder de Schoonmaak CAO. Wij bieden hen eerlijke arbeidsvoorwaarden en jou als klant zekerheid van goede en betrouwbare dienstverlening.
  • Wij werken met duurzame, ecologische schoonmaakmiddelen en circulaire materialen die we zelf meenemen. Jij hebt er geen omkijken naar.
  • Onze thuismakers komen op de fiets of met het openbaar vervoer naar je toe. Dat is bij ons eerder standaard dan uitzondering.
  • Duurzame bedrijfsvoering: als zusterorganisatie van CSU en Tzorg, gaan wij mee in het continu verduurzamen van onze kantoren en vervoersmiddelen. Wij hebben ons gecommitteerd aan het klimaatakkoord van Parijs en zijn uiterlijk in 2050 volledig CO2 neutraal, ook in onze dienstverlening naar jou.
  • Opleidingen: want gelukkige medewerkers, zijn gemotiveerde medewerkers. En het biedt jou als Zizo klant extra kwaliteit.
CSU-Zizo78526
CSU-Zizo77512-scaled-small

Nog zoveel meer dan thuisschoonmaak

We zijn er voor de thuisschoonmaak, maar ook voor werkgevers/werknemers en alle anderen die hulp willen bij het uitvoeren van huishoudelijke taken.

Nu werken en wonen naadloos in elkaar overlopen, verdienen werknemers het om die werk en privé balans weer terug te vinden. Een mooie manier om als werkgever je waardering te laten blijken.

En voor vastgoedbeheerders maken wij van thuiskomen een moment om naar uit te kijken.

Meer weten over Zizo? Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.