Deze website is niet geoptimaliseerd voor gebruik in Internet Explorer (IE)

De tuin schoonmaak uit handen

Hardwerkend Nederland heeft het druk. Er wachten taken. Altijd. Overal. En als we die ellenlange takenlijst dan eindelijk hebben afgevinkt, willen we natuurlijk ontspannen. Het liefst in de tuin, met een koud drankje. Helaas is de realiteit vaak anders, want het onderhoud van de tuin schiet er nogal eens bij in. Wil je gaan zitten, sta je eerst het meubilair te schrobben. Zonde, want ontspanning is hartstikke belangrijk. Bladeren vegen, onkruid verwijderen of het terras schoonmaken? Wij nemen het met liefde van je over, zodat jij de tuin eindelijk kunt gebruiken waar ‘ie voor bedoeld is: tijd spenderen met je favoriete mensen!

CSU-Zizo78606
CSU-Zizo77512

Zizo gaat nog verder

Je laat niet alleen de tuin schoonmaak en het onderhoud aan ons over, we reinigen ook jouw dakgoot, gevel, zonnepanelen of markiezen! In onze app kies je zelf welke 'rondom huis' gerelateerde to-do’s wij voor je kunnen afvinken. Je kiest welke diensten je wil boeken en plant deze via de gemaksapp in. Daarbij bepaal je bovendien zelf de datum en tijd, dus we komen alleen langs wanneer jou dat uitkomt. We willen natuurlijk niet die ene geplande borrel of barbecue in de weg zitten.

CSU-Zizo77818

Andere diensten

Wij willen dat jij eindelijk eens écht klaar bent. Op het werk, maar ook thuis. Dat doen we door jouw tuin en het terras te reinigen, of bijvoorbeeld de zonnepanelen en gevel, maar ook door andere taken van je over te nemen. De badkamer schoonmaken, ramen wassen, strijken, noem maar op. Eigenlijk alle to-do’s waar je zelf niet aan toe komt. Zodat jij tijd overhoudt voor andere dingen.

Onze diensten rondom huis

Meer weten over Zizo? Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.