Deze website is niet geoptimaliseerd voor gebruik in Internet Explorer (IE)

De tuin schoonmaak uit handen

Hardwerkend Nederland heeft het druk. Er wachten taken. Altijd. Overal. En als we die ellenlange takenlijst dan eindelijk hebben afgevinkt, willen we natuurlijk ontspannen. Het liefst in de tuin, met een koud drankje. Helaas is de realiteit vaak anders, want het onderhoud van de tuin schiet er nogal eens bij in. Wil je gaan zitten, sta je eerst het meubilair te schrobben. Zonde, want ontspanning is hartstikke belangrijk. Daarom nemen wij de tuin schoonmaak met liefde van je over. Zodat jij de tuin eindelijk kunt gebruiken waar ‘ie voor bedoeld is: tijd spenderen met je favoriete mensen!

CSU-Zizo77512

Terras schoonmaken, wanneer jij dat wil

De tuin schoonmaak en het onderhoud aan ons overlaten? Dan kies je zelf welke tuin-gerelateerde to-do’s wij voor je afvinken. Bijvoorbeeld het terras schoonspuiten, de dakgoten legen of het onkruid verwijderen. Je kiest welke diensten je wil boeken en plant deze via de gemaksapp in. Daarbij bepaal je bovendien zelf de datum en tijd, dus we komen alleen langs wanneer jou dat uitkomt. We willen natuurlijk niet die ene geplande borrel of barbecue in de weg zitten.

CSU-Zizo78606

Andere diensten

Wij willen dat jij eindelijk eens écht klaar bent. Op het werk, maar ook thuis. Dat doen we door het terras te reinigen, maar ook zorgen we ervoor dat jij met lekker weer een schone tafel en stoelen buiten hebt staan. Zodat je niet eerst een halfuur hoeft te schrobben. Wel zo lekker na een drukke werkdag, toch? Maar ook andere taken nemen we graag van je over. De badkamer schoonmaken, ramen wassen, strijken, noem maar op. Eigenlijk alle to-do’s waar je zelf niet aan toe komt. Je kiest daarom zelf welke taken wij van je overnemen. En als het zover is, doe jij lekker wat je zelf wil. Ontspannen in de tuin, bijvoorbeeld. Met je favoriete mensen of met een goed boek. Maar net waar je zin in hebt.

Bekijk hier onze tuindiensten

Meer weten over Zizo? Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.