Deze website is niet geoptimaliseerd voor gebruik in Internet Explorer (IE)

Over Zizo

Wij zijn meer dan een schoonmaakdienst. Uit naam van jouw organisatie bieden wij je medewerkers een fris en welkom thuis. Een schone werkplek, afgevinkte to-do-list en tijd om helemaal op te laden. We zetten net dat stapje extra, om jouw medewerkers steeds weer te verrassen. Zodat zij genieten van een fijne plek om te werken én ontspannen. En dat allemaal met slechts één druk op de knop. Als organisatie neem je bij ons een abonnement af, waardoor werknemers voordelig gebruik kunnen maken van onze diensten. Zo laat je jouw waardering blijken én creëer je meer binding met medewerkers die al lange tijd thuiswerken. Bovendien profileer je jezelf als een fijne werkgever, die aandacht heeft voor zijn of haar werknemers. En zeg nou zelf: hoe aantrekkelijk klinkt ‘meer vrije tijd’ als extra arbeidsvoorwaarde?

Zizo is een gloednieuw concept, maar profiteert van meer dan vijftig jaar kracht en kennis. Wij zijn namelijk onderdeel van dezelfde organisatie als nummer één schoonmaakdienstverlener CSU. Met die balans tussen een fris idee en een ervaren achterban kunnen we thuiskomen.

Een schoonmaker wordt ingehuurd om een huis schoon te laten maken. Alles wordt netjes met een doekje afgedaan, er wordt gestofzuigd en tot slot gedweild. Hartstikke fijn, natuurlijk, maar onze Thuismakers gaan verder dan dat. Wij vinden dat hardwerkend Nederland een pauze verdient. Tijd om te ontspannen en op te laden. Een uitgeruste medewerker telt immers voor tien. Wij zetten daarom alles op alles om je medewerkers een fris en welkom thuis te bieden. We maken alle meubels schoon, verzorgen een fijne werkplek, reinigen de badkamer, wassen de ramen, enzovoorts. We maken zelfs de tuin schoon, als jouw medewerkers daar behoefte aan hebben. Wij geloven dat écht goed geen compromissen kent. Daarom zorgen we er elke keer voor dat jouw medewerkers genieten van een fijn thuis om in te leven.

Starten met Zizo

Wij leveren service op maat. We passen onze diensten aan op jouw wensen, maar natuurlijk ook op jouw thuis. De prijs van je abonnement wordt daarom bepaald door de grootte van je huis en hoeveel kamers we gaan aanpakken.

Wij begrijpen dat jouw planning snel volloopt en nogal eens verandert. Is er wat tussen gekomen en wil je je afspraak wijzigen? Geen probleem! Dan stuur je eenvoudig een wijzigingsverzoek naar jouw Thuismaker. We raden je wel aan om daarvoor even te overleggen wat het beste voor jullie beiden past. Dat kan heel gemakkelijk via de chat!

Je kunt op elke dag van de week een boeking plannen. Onze Thuismakers staan daarbij voor je klaar tussen zeven uur ’s ochtends en zeven uur ’s avonds. We vragen je wel om een dienst minimaal twee dagen van te voren in te plannen. Zo hebben onze Thuismakers genoeg tijd om hun eigen planning te maken.

Elk huishouden is anders. De één komt niet toe aan het schoonmaken van de badkamer, bij de ander blijft het strijkwerk liggen. Onze Thuismakers hebben veel ervaring, maar weten natuurlijk niet hoe jouw takenlijst eruitziet. Stem daarom tijdens de eerste afspraak af wat belangrijk is en wat er moet gebeuren. Loop samen een rondje door het huis en geef aan waar jij behoefte aan hebt. Heb je speciale wensen of zijn er plekken die extra aandacht vragen? Dan kun je dat het beste met je Thuismaker bespreken voordat de schoonmaak start.

Je downloadt de app via de Apple App Store of Google Play Store. Klik hier om de Android app te downloaden. Klik hier om de iOs app te downloaden.

Ja, je hebt een account nodig om gebruik te kunnen maken van onze diensten. Met je account kun je namelijk diensten inplannen, verzetten en/of annuleren. Ook pas je daarin je persoonlijke gegevens aan, als je bijvoorbeeld verhuist of een nieuw e-mailadres hebt. Bovendien kun je via je account chatten met je Thuismaker en je facturen inzien. Zo heb je alles overzichtelijk op één plek.

De kosten van particuliere huishoudelijke hulp lopen sterk uiteen. De ene schoonmaker vraagt nu eenmaal meer dan de andere. Om te voorkomen dat jij als werkgever voor vervelende verrassingen komt te staan, werken wij met abonnementen. Zo houden we onze tarieven voor huishoudelijke hulp gelijk. Werkgevers betalen elke maand hetzelfde bedrag, afhankelijk van het gekozen abonnement. Werknemers betalen alleen voor de diensten die zij bij ons willen afnemen. De kosten voor onze huishoudelijke hulp worden dus onderverdeeld tussen jouw organisatie en de medewerker. Op die manier draait de medewerker niet alleen op voor de kosten van een schoonmaker. Wel zo fijn, nu hun huizen ook dienst doen als werkplek. Meer weten over onze abonnementen en tarieven voor huishoudelijke hulp? Neem contact op!

Afspraken en Thuismakers

Als jouw Thuismaker vakantie of verlof heeft, brengen we jou daar op tijd van op de hoogte. Bovendien regelen we zelf een goede vervanger. Als je Thuismaker ziek is, geven we ook op tijd een seintje en zoeken we samen naar een passende oplossing.

Wij geloven dat écht goed geen compromissen kent. We werken daarom alleen met Thuismakers die onze passie delen. Toch kan het zo zijn dat je niet helemaal tevreden bent. Misschien voel je geen klik of heb jij een ander beeld van de samenwerking voor ogen. In dat geval neem je contact op met onze Servicedesk, zodat we samen tot een passende oplossing kunnen komen.

Onze Thuismakers nemen zelf schoonmaakmiddelen mee. In dat opzicht zijn we namelijk erg kieskeurig: we werken alleen met duurzame middelen en materialen. Professioneel, eerlijk en van de beste kwaliteit. Daar willen we jou echter niet mee belasten, dus dat regelen we zelf!

De Thuismakers zijn in dienst van Zizo en betalen we volgens de schoonmaak CAO. We zorgen goed voor onze medewerkers, want uiteindelijk zijn zij degene die onze missie laten slagen. Ze staan op de vloer en dus moeten wij ze helpen waar we kunnen. We zorgen er daarom voor dat onze Thuismakers kunnen werken met de beste materialen, tegen fijne arbeidsvoorwaarden. We moeten het immers samen doen.

Wij hebben een duidelijke missie: zorgen dat hardwerkend Nederland eindelijk eens écht klaar is. We werken daarom alleen samen met mensen die deze visie delen. Onze Thuismakers hebben dan ook allemaal een passie om jouw medewerkers te helpen. En dat voel je. Ze bieden je werknemers een fijn, fris en welkom thuis, elke keer weer. Wij geloven dat écht goed geen compromissen kent. Daarom zorgen we goed voor onze Thuismakers, de huizen van jouw medewerkers en de wereld om ons heen. Dat doen we met de beste mensen, duurzame materialen en samenwerkingen die voorhanden zijn. Professioneel, eerlijk en van de beste kwaliteit.

Betaling & Gegevens

Jouw persoonlijke gegevens worden veilig opgeslagen en alleen door ons gebruikt. We delen deze gegevens nooit met derde partijen. Alleen jij en Zizo hebben toegang tot je contactgegevens, omdat wij je adres en telefoonnummer nodig hebben en jij deze gegevens zelf moet kunnen aanpassen. Meer informatie hierover vind je in onze privacyverklaring.

De betaling loopt via een automatische incasso. Daar heb jij verder dus geen omkijken naar!

Ja, de kosten van onze diensten zijn aftrekbaar voor de belastingdienst.

Ja, er zit 9% btw op onze diensten. Huishoudelijke producten en diensten worden namelijk niet vrijgesteld van btw. Deze kosten zijn echter wel aftrekbaar voor de belastingdienst.

We vinden het belangrijk dat jouw medewerkers kunnen opladen en nemen daarom verschillende to-do’s uit handen. We willen echter niet dat jij als werkgever daardoor méér werk krijgt. Daarom proberen we het voor jou ook zo gemakkelijk mogelijk te maken. Je krijgt bijvoorbeeld een persoonlijk bedrijfsaccount, waar je alle belangrijke informatie terug kunt vinden. Daar staan ook alle facturen overzichtelijk weergegeven.

Wij willen het jou zo gemakkelijk mogelijk maken. Want niet alleen jouw medewerkers hebben het druk, ook jijzelf hebt ongetwijfeld een ellenlange to-do-list. Daarom factureren wij alle betalingen voor de organisatie in één overzicht. Zo heb je direct inzicht in alle kosten en hoef je niets meer zelf uit te zoeken.

Meer weten over Zizo? Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.