Deze website is niet geoptimaliseerd voor gebruik in Internet Explorer (IE)

Over Zizo

We zijn een platform voor gemaksdiensten. Uit naam van jouw organisatie bieden wij je medewerkers een fris en welkom thuis. Een schone werkplek, afgevinkte to-do-list en tijd om helemaal op te laden. We zetten net dat stapje extra, om jouw medewerkers steeds weer te verrassen. Zodat zij genieten van een fijne plek om te werken én ontspannen. En dat allemaal met slechts één druk op de knop. Als organisatie bied jij de medewerkers een bijdrage in de kosten en zij sluiten een Zizo abonnement af. Zo laat je jouw waardering blijken én creëer je meer binding met medewerkers die al lange tijd thuiswerken. Bovendien profileer je jezelf als een fijne werkgever, die aandacht heeft voor zijn of haar werknemers. En zeg nou zelf: hoe aantrekkelijk klinkt ‘meer vrije tijd’ als extra arbeidsvoorwaarde?

Wij vinden dat hardwerkend Nederland een pauze verdient. Een uitgeruste medewerker telt immers voor tien. Wij zetten daarom alles op alles om je medewerkers een fris en welkom thuis te bieden, met onze thuismakers (schoonmaakmedewerker aan huis). Zij maken alle meubels schoon, verzorgen een fijne werkplek, reinigen de badkamer, wassen de ramen, enzovoorts. Wij zorgen ervoor dat jouw medewerkers genieten van een fijn thuis om in te leven. Daarbij gaan we verder dan schoonmaak alleen. Hier bekijk je al onze verschillende diensten.

 

 

 

Starten met Zizo

Neem hiervoor contact met ons op via verkoop@zizo.nl. Wist je al dat wij een toolbox hebben ontwikkeld? Om op alle fronten te helpen en het je makkelijk te maken om met Zizo aan de slag te gaan binnen jouw bedrijf.

Heb jij al schoonmaak aan huis? Dan nemen we jouw schoonmaker graag in dienst. Zo houd jij je vaste contact, maar is er wel vervanging bij ziekte of vakantie. En jouw schoonmaker is bij ons in vaste dienst volgens de Schoonmaak CAO en met vele extra voordelen.

We zijn al in een groot deel van Nederland actief, maar nog niet overal. We breiden ons steeds verder uit. Benieuwd of we bij jou in de buurt zitten? Nadat je hier je kosten berekend hebt via de Zizo calculator, kun je zien of we bij jou in de buurt zitten.

Om Zizo aan te bieden in je secundaire arbeidsvoorwaarden, wil je natuurlijk eerst weten wat de kosten zijn. Die berekenen we graag voor je. Neem gerust contact op met onze collega Fabien Prelle. Hij maakt graag een afspraak met je voor een op maat gemaakte berekening.

Ga naar de button rechtsboven "Bereken je kosten".

Wij leveren service op maat. We passen onze diensten aan op jouw wensen, maar natuurlijk ook op jouw thuis. De prijs van je abonnement wordt daarom bepaald door het aantal kamers dat we gaan aanpakken en de frequentie. Bereken je kosten hier.

Wij begrijpen dat jouw planning snel volloopt en nogal eens verandert. Is er wat tussen gekomen en wil je je afspraak wijzigen? Geen probleem! Dan stuur je eenvoudig een wijzigingsverzoek via jouw thuisregelaar op de servicedesk. We raden je wel aan om daarvoor even te overleggen wat het beste voor jullie beiden past. Dat kan heel gemakkelijk via de chat!

Je kunt op doordeweekse dagen een afspraak maken. Onze Thuismakers staan daarbij voor je klaar tussen zeven uur ’s ochtends en zeven uur ’s avonds.

Elk huishouden is anders. De één komt niet toe aan het schoonmaken van de badkamer, bij de ander blijft het strijkwerk liggen. Onze Thuismakers hebben veel ervaring, maar weten natuurlijk niet hoe jouw takenlijst eruitziet. Stem daarom tijdens de eerste afspraak af wat belangrijk is en wat er moet gebeuren. Loop samen een rondje door het huis en geef aan waar jij behoefte aan hebt. Heb je speciale wensen of zijn er plekken die extra aandacht vragen? Dan kun je dat het beste met je Thuismaker bespreken voordat de schoonmaak start.

Ja, je hebt een account nodig om gebruik te kunnen maken van onze diensten. Met je account kun je namelijk diensten inplannen, verzetten en/of annuleren. Je krijgt automatisch een account op het moment dat je je registreert. Dan krijg je ook de uitleg over het gebruik van het account.

Afspraken en Thuismakers

We stellen het op prijs dat je bij de eerste afspraak aanwezig bent. Voor de afspraken daarna geldt dat je niet aanwezig hoeft te zijn indien er een slimslot of een sleutelkastje aanwezig is en onze Thuismaker dus zelf binnen kan komen.

Voor vakanties die minimaal 3 weken van tevoren zijn aangegeven, kan worden gepauzeerd.

Als jouw Thuismaker vakantie of een vrije dag heeft, brengen we jou daar op tijd van op de hoogte. Bovendien regelen we zelf een goede vervanger. Als je Thuismaker ziek is, geven we ook op tijd een seintje en zoeken we samen naar een passende oplossing.

Wij geloven dat écht goed geen compromissen kent. We werken daarom alleen met Thuismakers die onze passie delen. Toch kan het zo zijn dat je niet helemaal tevreden bent. Misschien voel je geen klik of heb jij een ander beeld van de samenwerking voor ogen. In dat geval neem je contact op met onze Servicedesk, zodat we samen tot een passende oplossing kunnen komen.

Onze Thuismakers nemen zelf schoonmaakmiddelen mee. In dat opzicht zijn we namelijk erg kieskeurig: we werken alleen met duurzame middelen en materialen. Professioneel, eerlijk en van de beste kwaliteit. Daar willen we jou echter niet mee belasten, dus dat regelen we zelf!

De Thuismakers zijn in dienst van Zizo en betalen we volgens de schoonmaak CAO (incl. vakantietoeslagen, pensioenopbouw en opleiding). We zorgen goed voor onze medewerkers, want uiteindelijk zijn zij degene die onze missie laten slagen. Ze staan op de vloer en dus moeten wij ze helpen waar we kunnen. We zorgen er daarom voor dat onze Thuismakers kunnen werken met de beste materialen, tegen fijne arbeidsvoorwaarden. We moeten het immers samen doen.

Wij hebben een duidelijke missie: zorgen dat hardwerkend Nederland eindelijk eens écht klaar is. We werken daarom alleen samen met mensen die deze visie delen. Onze Thuismakers hebben dan ook allemaal een passie om jouw medewerkers te helpen. En dat voel je. Ze bieden je werknemers een fijn, fris en welkom thuis, elke keer weer. Wij geloven dat écht goed geen compromissen kent. Daarom zorgen we goed voor onze Thuismakers, de huizen van jouw medewerkers en de wereld om ons heen. Dat doen we met de beste mensen, duurzame materialen en samenwerkingen die voorhanden zijn. Professioneel, eerlijk en van de beste kwaliteit.

Betaling & Gegevens

Jouw persoonlijke gegevens worden veilig opgeslagen en alleen door ons gebruikt. We delen deze gegevens nooit met derde partijen. Alleen jij en Zizo hebben toegang tot je contactgegevens, omdat wij je adres en telefoonnummer nodig hebben en jij deze gegevens zelf moet kunnen aanpassen. Meer informatie hierover vind je in onze privacyverklaring.

De betaling vindt altijd achteraf plaats en loopt via een automatische incasso.

Ja, er zit btw op onze diensten. Deze kosten zijn echter wel aftrekbaar voor de belastingdienst.

Wij willen het jou als werkgever zo gemakkelijk mogelijk maken. Want niet alleen jouw medewerkers hebben het druk, ook jijzelf hebt ongetwijfeld een ellenlange to-do-list. Daarom factureren wij alle betalingen voor de organisatie in één overzicht. Jij ziet dat via het klantportaal, per medewerker en per afgenomen dienst. Zo heb je direct inzicht in alle kosten en hoef je niets meer zelf uit te zoeken.

We vinden het belangrijk dat jouw medewerkers kunnen opladen en nemen daarom verschillende to-do’s uit handen. We willen echter niet dat jij als werkgever daardoor méér werk krijgt. Daarom maken we het voor jou ook zo makkelijk mogelijk. Je krijgt bijvoorbeeld een persoonlijk bedrijfsaccount, waar je alle belangrijke informatie terug kunt vinden. Daar staan ook alle facturen overzichtelijk weergegeven.

Je kunt gemakkelijk opzeggen door ons te mailen op info@zizo.nl of via de chat in de app. Na minimaal drie maanden gebruik van onze dienst, is Zizo maandelijks opzegbaar.

CSU-Zizo78304

Meer weten over Zizo? Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.