Deze website is niet geoptimaliseerd voor gebruik in Internet Explorer (IE)

Zizo – letselschade hulpdienst quote 410×410

Zizo voor letselschade hulpdiensten

✔ Persoonlijk aanspreekpunt voor jouw als hulp coördinator

✔ Snelle inzetbaarheid, snel een positieve ervaring bij cliënt

✔ Premium medewerkers die ook wat persoonlijke aandacht geven

✔ overzichtelijke verzamelfactuur (1 factuur, specificaties per cliënt)

Vertrouwd gezicht

Staat je vraag niet bij de veelgestelde vragen? Stel deze dan gerust aan onze Thuisregelaars. Vul het formulier in en je hoort van ons.

Zizo komt bij jouw cliënt aan huis. Wij werken met eigen gescreende en getrainde Thuismakers en plannen een vaste Thuismaker per cliënt. Dat geeft zekerheid en vertrouwen tijdens een toch al lastige periode. We hebben een goede dekking in stedelijk gebied en beschikken over een pool mobiele schoonmaakmedewerkers voor de mensen die wat verder weg wonen. Hierdoor zijn we op veel plaatsen direct inzetbaar zonder dat jij voor ieder individu op zoek hoeft.

Na iedere periode van 4 weken ontvang je van ons een overzicht van de gewerkte uren, en één verzamelfactuur. Als de cliënt nog meer dienstverlening wil afnemen kan hij dat rechtstreeks met ons regelen. De facturatie daarvoor gaat rechtstreeks naar de cliënt.

Iemand spreken? Onze collega Tije Duppen beantwoord al je vragen.
tije.duppen@csu.nl of 0645925107

Zizo – letselschade hulpdienst 629×410
Zizo – letselschade hulpdienst 410×410

Zizo voor jouw cliënten

Ben je op zoek naar een tijdelijke en snelle oplossing om jouw cliënten thuis te ondersteunen na letselschade? Dan ben je bij Zizo dus aan het juiste adres. Wij leveren betrouwbare, flexibele ondersteuning voor huishoudelijke taken. Snelle hulp op het moment dat iemand tijdelijk hulpbehoevend wordt door letselschade. Jij hebt 1 aanspreekpunt die snel een hulp kan regelen, jouw cliënt ontvangt snel de eerste ondersteuning.

En, onze gemaksapp zorgt voor maximale ontzorging voor de cliënt. Er is direct contact tussen jouw cliënt, de Thuismaker en onze servicedesk bij bijvoorbeeld een wijziging in de planning door een doktersafspraak. Daar heb jij dus geen omkijken naar.

Meer weten over Zizo? Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.