Deze website is niet geoptimaliseerd voor gebruik in Internet Explorer (IE)

Zizo – arbo quote 410×410

Zizo voor Arbo diensten

✔ Tijdelijke ondersteuning ter voorkoming uitval / versnellen re-integratie

✔ Een opgeruimd huis, een opgeruimd hoofd

✔ Tijd en ruimte voor bezigheden die bijdragen aan het herstel

✔ Persoonlijk aanspreekpunt

✔ Direct contact patiënt – thuismaker met Zizo app

Vertrouwd gezicht

Staat je vraag niet bij de veelgestelde vragen? Stel deze dan gerust aan onze Thuisregelaars. Vul het formulier in en je hoort van ons.

Zizo komt bij jouw patiënt aan huis. Wij werken met eigen gescreende en getrainde Thuismakers en plannen een vaste Thuismaker per patiënt. Dat geeft zekerheid en vertrouwen tijdens een toch al lastige periode. We hebben een goede dekking in stedelijk gebied en beschikken over een pool mobiele schoonmaakmedewerkers voor de mensen die wat verder weg wonen. Omdat ondersteuning in deze tijd ook een sociaal aspect heeft, selecteren wij hiervoor thuismakers die oog hebben voor jouw patiënt.

Na iedere periode van 4 weken ontvang je van ons een overzicht van de gewerkte uren, en één verzamelfactuur. Als de patiënt nog meer dienstverlening wil afnemen kan hij dat rechtstreeks met ons regelen. De facturatie daarvoor gaat rechtstreeks naar de patiënt.

Iemand spreken? Onze collega Tije Duppen beantwoord al je vragen.
tije.duppen@csu.nl of 0645925107

Zizo – arbo 629×410
Zizo – arbo 410×410

Zizo: voorkom uitval of versnel re-integratie

Jij bent op zoek naar tijdelijke ondersteuning om jouw patiënten te ondersteunen in hun proces. Ter voorkoming van uitval, of hulp bij re-integratie. Zizo helpt je daarbij op het moment dat het nodig is. Wij nemen huishoudelijke taken uit handen, waardoor jouw patiënt tijd en ruimte krijgt om te herstellen. Daarnaast biedt Zizo ook de mogelijkheid voor tijdelijke huishoudelijke ondersteuning bij een burn-out of tijdens ingrijpende levenssituaties zoals een ziekte, geboorte, of verzorgen van een familielid.

En, onze gemaks app zorgt voor maximale ontzorging voor jouw patiënt. Er is direct contact tussen patiënt,  Thuismaker en onze Zizo servicedesk bij bijvoorbeeld een wijziging in de planning door een doktersafspraak. Dus daar heb jij dus ook geen omkijken naar.

Meer weten over Zizo? Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.