Deze website is niet geoptimaliseerd voor gebruik in Internet Explorer (IE)

Jij bent onze focus

Wij zijn er voor jou, zodat jij tijd hebt voor wat er echt toe doet.

Service op maat

De ene to-do-lijst is de andere niet. Wij vinken af wat jij belangrijk vindt!

Een welkom gevoel

Wij bieden jou een fijn thuis. Een schone plek om te wonen en te werken.

Alles op 1 plek

Met een druk op de knop eenvoudig te regelen via de Zizo app.

Vertrouwd en verrassend

Wij hebben vaste medewerkers in dienst en onze eigen middelen en materialen.

Zizo voordelen

Zizo voor jou!

Alles wat je nodig hebt – van boodschappen tot bloemen – bestel je vandaag de dag simpel en snel online. Waarom zou dat dan niet met een fijn, schoon en netjes thuis kunnen? Met de Zizo gemaksapp maken we het eenvoudig om naar je toe te komen en een streep te zetten door diverse huishoudelijke taken. In de app schaal je onze services gemakkelijk op of af. Je ramen een keer extra wassen? Geen tijd gehad om je was te vouwen of strijken? Wij regelen het voor je.

Heb jij al schoonmaak aan huis?
Dan nemen we jouw schoonmaker graag in dienst. Zo houd jij je vaste contact, maar is er wel vervanging bij ziekte of vakantie. En jouw schoonmaker is bij ons in vaste dienst volgens de Schoonmaak CAO en met vele extra voordelen.

Koop jouw vrije tijd via Zizo voor 37,36 euro p/u. In een persoonlijke intake bespreken we samen jouw schoonmaak wensen.

Duurzaamheid voorop

Bij Zizo hebben we oog voor een duurzame wereld. Jij toch ook?

✓ Onze thuismakers zijn allemaal in vaste dienst bij ons onder de Schoonmaak CAO. Wij bieden hen eerlijke arbeidsvoorwaarden en jou als klant zekerheid van goede en betrouwbare dienstverlening.

✓ Wij werken met duurzame, ecologische schoonmaakmiddelen en circulaire materialen die we zelf meenemen. Jij hebt er geen omkijken naar.

✓ Onze thuismakers komen op de fiets of met het openbaar vervoer naar je toe. Dat is bij ons eerder standaard dan uitzondering.

✓ Duurzame bedrijfsvoering: als zusterorganisatie van CSU en Tzorg, gaan wij mee in het continu verduurzamen van onze kantoren en vervoersmiddelen. Wij hebben ons gecommitteerd aan het klimaatakkoord van Parijs en zijn uiterlijk in 2050 volledig CO2 neutraal, ook in onze dienstverlening naar jou.

✓ Opleidingen: aanvullende trainingen en cursussen voor onze medewerkers om zich persoonlijk te ontwikkelen. Want gelukkige medewerkers, zijn gemotiveerde medewerkers. En het biedt jou als Zizo klant extra kwaliteit.

Benieuwd wat Zizo jou kost?

CSU-Zizo78526
CSU-Zizo77779-scaled

Tips van Zizo

De grens tussen werk en privé vervaagt, zeker nu we vaker thuis werken. Herken jij dat gevoel ook? Dan hebben we voor jou een aantal handige tips om die uit-knop weer terug te vinden. Er is namelijk niets zo fijn als een goede werk-privébalans. Lees snel verder.

Meer weten over Zizo? Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.