Deze website is niet geoptimaliseerd voor gebruik in Internet Explorer (IE)

Extra hulp bij mantelzorg

Persoonlijke coordinator

Gescheiden facturatie mogelijk

Vertrouwd

Duurzaam

Ondersteuning bij mantelzorg

Je wilt goed voor jouw dierbaren zorgen, zoals zij dat ook altijd voor jou hebben gedaan. Helaas kom je soms tijd tekort. Zizo kan ondersteunen door de schoonmaakwerkzaamheden over te nemen. Zo heb jij meer tijd voor de taken waarbij echte persoonlijke aandacht belangrijk is.

Deel jij in de kosten voor ondersteuning van de mantelzorger (of mantelzorgontvanger)? Speciaal voor families bieden wij deelfacturatie aan. Zo betaalt iedere bijdrager zijn of haar deel, en hoeven jullie dat niet onderling te regelen. Ieder familielid krijgt toegang tot onze Zizo app waarin de planning inzichtelijk is en je snel kunt chatten met de thuismaker of onze servicedesk.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Zizo? Klik dan hier of neem contact met ons op.

Heb je zelf extra ondersteuning nodig in huis? Ook dan helpen we je graag met de huishoudelijke schoonmaaktaken. Uiteraard is ons uurtarief geen geheim, dit is €37,36. Hiervoor bieden wij onze thuismakers zekerheid en vastigheid.

Al overtuigd? Met onze handige calculator kun je jouw kosten berekenen en deze delen met anderen, of direct aanmelden in drie simpele stappen.

zizo schoonmaak aan huis mantelzorg ondersteuning
zizo schoonmaak aan huis

Vertrouwd en duurzaam

Zizo weet dat vertrouwen en gemak belangrijk zijn in deze periode. Daarom:

  • werken wij alleen met eigen mensen in vaste dienst
  • zijn onze thuismakers gescreend en getraind
  • beheersen zij naast schoonmaak ook het sociale aspect

Je krijgt een vaste thuismaker. Kan deze een keer niet? Dan regelen wij vervanging. Kun jij een keer niet? Dan verzetten we de afspraak of lassen een korte pauze in. Met een druk op de knop eenvoudig te regelen via de Zizo app. Daarnaast nemen wij onze eigen ecologische middelen en circulaire materialen mee. Hier heb jij geen omkijken naar. Lekker duurzaam: goed voor jou, goed voor het milieu.

Meer weten over Zizo? Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.