Deze website is niet geoptimaliseerd voor gebruik in Internet Explorer (IE)

Meer vrije tijd, minder schoonmaken

‘Druk, druk, druk!’ Hoor jij het jezelf ook maar al te vaak zeggen? Je houdt dan ook flink wat ballen omhoog. Je werk, het gezinsleven, sociale activiteiten, noem maar op. En tussendoor wil je ook het huis schoon en fris houden. Geen wonder dat er was blijft liggen of dat de tuin inmiddels vol onkruid staat. Jouw takenlijsten zijn oneindig en ontspanning schiet erbij in. Zonde, want vrije tijd is hartstikke belangrijk. Wij nemen het schoonmaken van je huis daarom graag van je over. Zodat jij tijd hebt voor wat écht belangrijk is. Balans, daar draait het om.

CSU-Zizo77779

Schoonmaak aan huis, wanneer jou dat uitkomt

We begrijpen dat jouw planning snel volloopt. Dat kan ook niet anders, met al die ballen die je omhoog houdt. We komen daarom alleen langs wanneer jou dat uitkomt. In onze gemaksapp plan je diensten zelf in, die je ook gemakkelijk op- of afschaalt. We zijn flexibel en passen onze diensten en tijden aan op wat jij nodig hebt. Schoonmaken aan huis, hoe en wanneer jij dat wil!

CSU-Zizo78111

Dit doen wij voor je!

Onze Thuismakers blinken uit in de taken waar jij tegenop ziet of zelf niet aan toe komt. Bijvoorbeeld de badkamer schoonmaken, de trap stofzuigen, het afval opruimen en de deurklinken afnemen. Eigenlijk helpen onze Thuismakers je met alle taken die horen bij de dagelijkse schoonmaak van je huis:

  • Dagelijks opruimen, stofzuigen en moppen (beneden én boven).
  • Eens in de zoveel tijd de deuren, koelkast, binnenkant van je keukenkastjes en radiatoren.

Wil je dat onze Thuismakers nog meer taken van je overnemen? Dan neem je eenvoudig extra schoonmaakdiensten af. Bekijk hieronder het overzicht van deze diensten.

Ontdek al onze extra schoonmaakdiensten

screen1
Een schone plek om te wonen, werken en ontspannen

Altijd binnen handbereik met de Zizo app

Geen schoonmaker, maar een Thuismaker

Wij zorgen voor een fris en welkom thuis. Een fijne plek om te wonen, werken én ontspannen. Wij zijn daarom meer dan een schoonmaakdienst. Er komt inderdaad een schoonmaker bij jou thuis, maar we doen zoveel meer dan dat. We zetten nét dat stapje extra, om jou keer op keer te verrassen. Het water van een vaas met bloemen verversen, bijvoorbeeld. Wij zijn geen schoonmakers, wij zijn Thuismakers.

Meer weten over Zizo? Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.