Deze website is niet geoptimaliseerd voor gebruik in Internet Explorer (IE)

Meer vrije tijd, minder schoonmaken

Welke taken worden er door Zizo gedaan?

‘Druk, druk, druk!’ Hoor jij het jezelf ook maar al te vaak zeggen? Je houdt dan ook flink wat ballen omhoog. Je werk, het gezinsleven, sociale activiteiten, noem maar op. En tussendoor wil je ook het huis schoon en fris houden. Jouw takenlijsten zijn oneindig en ontspanning schiet erbij in. Zonde, want vrije tijd is hartstikke belangrijk. Wij nemen het schoonmaken van je huis daarom graag van je over. Zodat jij tijd hebt voor wat écht belangrijk is. Balans, daar draait het om. Een grote keuken schoonmaak, strijken, ramen wassen; we staan voor je klaar!

 

CSU-Zizo77779
zizo-download-app-desktop-o1
We komen alleen langs wanneer jou dat uitkomt. In onze gemaksapp plan je diensten zelf in, die je ook gemakkelijk op- of afschaalt. We zijn flexibel en passen onze diensten en tijden aan op wat jij nodig hebt. Schoonmaken aan huis, hoe en wanneer jij dat wil!

SCHOONMAAK AAN HUIS, WANNEER JOU DAT UITKOMT

CSU-Zizo78111

Geen schoonmaker, maar een Thuismaker

Wij zorgen voor een fris en welkom thuis. Een fijne plek om te wonen, werken én ontspannen. Wij zijn daarom meer dan een schoonmaakdienst. Er komt inderdaad een schoonmaker bij jou thuis, maar we doen zoveel meer dan dat. We zetten nét dat stapje extra, om jou keer op keer te verrassen. Het water van een vaas met bloemen verversen, bijvoorbeeld. Wij zijn geen schoonmakers, wij zijn Thuismakers. Wil je dat onze Thuismakers nog meer taken van je overnemen? Dan neem je eenvoudig extra schoonmaakdiensten af. Bekijk hieronder het overzicht van deze diensten.

Ontdek al onze extra schoonmaakdiensten

Meer weten over Zizo? Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.