Deze website is niet geoptimaliseerd voor gebruik in Internet Explorer (IE)

Wij zijn er voor al je medewerkers

Zodat zij meer tijd hebben voor wat er écht toe doet.

Gemaksdienst

Een service op maat die makkelijk te regelen is via de app!

Een welkom thuis

Uit jouw naam bieden we je medewerkers een welkom thuis, zodat ze zich gezien en gewaardeerd voelen.

Zorg voor vitaliteit en focus

Een uitgeruste en gebalanceerde medewerker telt voor tien.

Vertrouwd en verrassend

Wij hebben een passie om te helpen. Dat voel je bij al onze thuismakers.

Zizo voor werkgevers

Een uitgeruste medewerker telt voor 10. Nu werken en wonen naadloos in elkaar overlopen, draag jij daar als werkgever veel aan bij. Je medewerkers een helpende hand toereiken en je waardering voor hun flexibiliteit laten blijken? Laat ons dan een schoon thuis faciliteren, de plek waar wonen en werken samenkomen. Zo kunnen jouw medewerkers ontspannen en gaan ze weer opgeladen aan de slag!

Wij nemen de nodige to-do’s uit handen

Van afspraak naar afwas, van beeldscherm naar boodschappen: thuiswerken vraagt om veel inzet, loyaliteit en flexibiliteit van je medewerkers. Met gelijke munt terugbetalen? Sluit jouw organisatie dan aan bij ons netwerk! Wij nemen de nodige to-do’s uit handen, zodat jouw medewerkers meer tijd hebben voor wat écht belangrijk is. Het resultaat: opgeladen medewerkers, die zich gewaardeerd en gezien voelen. Benieuwd hoe we dat doen?

Schaalbare diensten

Wij leveren service op maat. Als jouw organisatie zich aansluit bij ons netwerk, beslissen je medewerkers dus zelf in welke mate ze van onze diensten gebruik willen maken. Ze plannen onze diensten, die overigens veel verder gaan dan alleen schoonmaken, zelf in en schalen op of af wanneer dat nodig is.

Eenvoudig diensten inplannen

De ene to-do-lijst is de andere niet. Iedereen kiest daarom zelf welke to-do’s wij uit handen nemen én wanneer we dat doen. We passen ons graag aan en komen daarom alleen wanneer dat uitkomt. De één is op dat moment liever weg en gaat een stuk hardlopen, winkelen of met de kinderen op pad, terwijl de ander thuis wil blijven en ondertussen lekker op de bank hangt.

Word een uitblinker

Als organisatie neem je bij ons een abonnement af, zodat je medewerkers voordelig gebruik kunnen maken van onze diensten. Daarmee laat je niet alleen je waardering blijken, maar creëer je ook meer binding met medewerkers die al lange tijd thuiswerken. Bovendien profileer je jezelf als een fijne werkgever, die aandacht heeft voor zijn of haar medewerkers. En zeg nou zelf: hoe aantrekkelijk klinkt ‘meer vrije tijd’ als extra arbeidsvoorwaarde? Zo haalt (en houdt) jouw organisatie gemakkelijk het neusje van de zalm binnen!

Meer weten over Zizo? Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.