Deze website is niet geoptimaliseerd voor gebruik in Internet Explorer (IE)

Altijd schoon

Vandaag helpen we jou, morgen een bewoner. Of juist andersom. Wij maken schoon, daar waar nodig.

Vertrouwd en veilig

Met een vaste schoonmaker of een heel team voor jouw complex.

Behoud waarde

Een goed onderhouden huis houdt de objectwaarde hoog.

Snel en makkelijk

Communiceer met je thuismaker via onze app.

Zizo voor jou én de bewoner

In de woonzorg omgeving draait het om prettig wonen en goede zorg. Een schone omgeving en vertrouwde gezichten horen daarbij. Het moet voelen als thuiskomen. Thuis wordt in de woonzorg een steeds breder begrip. Meer en meer wordt er gewerkt met gezamenlijke ruimtes en ‘woonkamers’. En daar is onze Thuismaker als schoonmaker uitermate voor geschikt.

Voor de beheerder stopt het bij die voordeur, maar voor ons niet. Want aanvullend helpen wij geïnteresseerde bewoners ook graag daarachter. Dit doen wij met diezelfde mensen als in de gedeelde ruimtes. Zo komt er een vertrouwd gezicht binnen. Door deze binding zijn bewoners ook sneller geneigd beter voor een schone omgeving te zorgen. En het is niet alleen een vertrouwd gezicht, maar ook een vertrouwde persoon. Al onze medewerkers zijn in vaste dienst, worden gescreend met een VOG en doorlopend door ons getraind.
Deze dienstverlening is vast op te nemen in de servicekosten maar kunnen wij ook optioneel aanbieden aan de bewoners. Omdat onze collega al aanwezig is verliezen wij geen reistijd. Dit voordeel berekenen wij door aan jouw bewoners. Zo is het niet alleen vertrouwd, maar ook voordelig.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

zizo schoonmaak aan huis

Totale ontzorging

Zizo is onderdeel van Total Care, een Nederlands familiebedrijf met meer dan 28.000 werknemers. Samen met onze zusterbedrijven CSU en Tzorg bieden wij een totaalpakket aan ontzorging binnen woonzorg complexen. CSU als marktleider in de zakelijke schoonmaak én met een focus op zorg. En Tzorg als de grootste thuiszorg organisatie van Nederland. Zo kun jij bij ons terecht voor 1 oplossing voor de specialistische schoonmaak door CSU, de schoonmaak van leefruimtes door Zizo, en de thuiszorg achter de voordeur, inclusief leef- en preventiecoaches, door Tzorg. Geïnteresseerd in het totaalpakket wat Total Care kan leveren?

zizo schoonmaak aan huis woonzorg vastgoed

Vertrouwd en vakkundig

Een stralende lach, een warme begroeting. Alle medewerkers kennen de bewoners. En andersom. Dat geeft een veilig en vertrouwd gevoel. Het voorkomt dat iedere huurder zijn eigen, onbekende schoonmaker inhuurt. En het levert jou extra ogen op. Kleine defecten, lichte schades of hangjongeren? We houden je op de hoogte. Zodat je onveilige of onprettige situaties kan voorkomen.

Meer weten over Zizo? Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.