Deze website is niet geoptimaliseerd voor gebruik in Internet Explorer (IE)

Het terras spuiten

Jouw terras krijgt het hele jaar door flink wat te verduren. Het resultaat: vlekken, onkruid en groene aanslag. Wil jij van je terras genieten zodra de zon weer gaat schijnen? Laat ons het terras voor je reinigen.

De dakgoten legen

Je weet dat het moet, maar komt er niet vaak aan toe: de dakgoten legen. Wij nemen die taak daarom graag van je over. Laat ons zo’n twee keer per jaar mos, bladeren en takken uit je dakgoot halen, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over regenwater en overstromingen.

Tuinmeubilair reinigen

In de tuin zitten zodra het zonnetje gaat schijnen? Wij zorgen dat jij altijd een schone tafel en stoelen hebt! Zodat je niet eerst een halfuur hoeft te schrobben voordat je kunt gaan zitten. Wel zo lekker na een drukke werkdag, toch?

Bekijk hier onze andere diensten rondom huis

De gevel reinigen

De gevel is het eerste wat iemand van jouw huis ziet. Om jou een fris en welkom thuis te bieden, maken wij daarom graag de gevel voor je schoon. Professioneel en verantwoord, met getrainde mensen die weten wat ze doen.

Zizo voor jou?
Markiezen reinigen

Zodra de zon schijnt, gaan de markiezen omlaag. Hartstikke fijn, totdat je die vlekken ziet. Geen tijd om ze eens grondig onder handen te nemen? Dan doen wij dat voor je! We maken de zonwering schoon, zodat jij kunt focussen op belangrijkere dingen.

Al onze diensten
Onkruid verwijderen

Hoe hard je ook plukt, snoeit en wiedt, onkruid komt altijd terug. Nóg een taak die je aan je toch al eindeloze takenlijst kunt toevoegen. Zonde, want die tijd kun je ongetwijfeld beter besteden. Laat ons daarom al het onkruid in jouw tuin verwijderen!

Bereken de kosten
Bladeren verwijderen

Erger jij je groen en geel aan al die bladeren die in de herfst in jouw tuin blijven liggen, maar kom je er niet aan toe om ze weg te halen? Wij vinken die taak graag voor je af, zodat jij lekker binnen kunt blijven. Onder een deken op de bank, bijvoorbeeld.

Nog meer vragen?

Benieuwd naar al onze diensten?

Meer weten over Zizo? Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.