Deze website is niet geoptimaliseerd voor gebruik in Internet Explorer (IE)

Extra schoonmaakdiensten

Ga je als Zizo klant verhuizen of verbouwen? Dan heb je zonder de schoonmaak waarschijnlijk al genoeg aan je hoofd. Laat ons daarom de schoonmaak na het verhuizen/verbouwen regelen, zodat jij even goed tot rust kan komen. We komen als alle andere werkzaamheden afgerond zijn en er geen extra neerdalend stof in huis is. Bereken hier de kosten.

Maar ook boek je gemakkelijk extra schoonmaakdiensten bij. Even goed de badkamer schoonmaken of de keuken eens écht helemaal uitruimen. Deze en andere taken staan altijd op je to-do-list, maar je komt er zelden aan toe. Hulp nodig? Wij staan voor je klaar! Hieronder vind je een overzicht van onze extra schoonmaakdiensten. Deze boek je eenvoudig zelf bij via de app, waar en wanneer jij dat nodig vindt.

CSU-Zizo76757_green
Vloer reiniging

De vloer en het tapijt reinigen

Wij zorgen ervoor dat jouw vloer en tapijt er weer piekfijn uitzien. We hebben ervaring met allerlei soorten vloeren en weten welke apparaten en middelen we voor jouw vloer moeten gebruiken. Of je nu een vloer van hout, pvc of tegels hebt.

De meubels reinigen

Een fris en welkom thuis heeft natuurlijk schone meubels, daar wil je geen vlekken op zien. Wij zorgen ervoor dat jij plaatsneemt op een smetteloze stoel achter je bureau en neerploft op een brandschone bank door dieptereiniging bij vlekken.

Meubel reiniging
CSU-Zizo77818

De keuken en het sanitair grondig reinigen

Geen tijd om urenlang de badkamer, keuken of het sanitair te schrobben? Dan nemen wij die taken van je over. We zorgen voor een dieptereiniging: op een specialistische manier, met professionele producten. Hierdoor is het nog nooit zó schoon geweest. Je kiest zelf hoe vaak, maar we raden twee tot vier keer per jaar aan.

Raambekleding reinigen

Prachtig, die lange gordijnen op de grond. En hartstikke luxe, die houten jaloezieën. Maar helaas ook een bron van stof en vuil, als je ze niet op tijd schoonmaakt. Geen tijd om de raambekleding te reinigen? Dan doen wij dat voor je. Voor gordijnen maken we gebruik van stomerij, we komen ze dan halen en weer terug ophangen.

CSU-Zizo77370

Meer weten over Zizo? Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.