Deze website is niet geoptimaliseerd voor gebruik in Internet Explorer (IE)

Start het seizoen met schone ramen

Heb jij een schoonmaak abonnement? Dan komen wij vier keer per jaar bij jou de ramen wassen. Daarmee bedoelen we de binnenkant van je ramen, op voorwaarde dat we daar goed bij kunnen. Wil je ook de buitenkant van je ramen laten wassen? Dan boek je die dienst eenvoudig zelf bij. Wij zijn flexibel, dus je bepaalt zelf wanneer we langskomen.

CSU-Zizo77370
CSU-Zizo77566-scaled-small

Vaker de ramen laten wassen? Boek een dienst bij!

Elk huishouden is anders. Misschien heb jij kleine kinderen rondlopen die weleens met hun handjes aan de ramen zitten. Of heb je een kat die op de vensterbank springt en zo de ramen vies maakt. Soms is vier keer per jaar de ramen zemen dus niet genoeg. In dat geval boek je via de gemaksapp eenvoudig zelf een dienst bij. Wij leveren service op maat, met diensten die je zelf op- of afschaalt!

CSU-Zizo78526

Andere schoonmaakdiensten

De ramen wassen is slechts één van onze expertises. Krijg jij schoonmaakkriebels aan het begin van elk seizoen? Wij bieden veel meer diensten aan: van het reinigen van de raambekleding tot aan de dieptereiniging van sanitair en keuken en een frisse tuin. Eigenlijk alles wat jij nodig hebt om eens écht klaar te zijn. Zodat jij je weekend niet hoeft op te offeren aan je openstaande to-do’s, maar goed tot rust kunt komen. Balans, daar draait het om.

Meer weten over Zizo? Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.