Deze website is niet geoptimaliseerd voor gebruik in Internet Explorer (IE)

Nu werken en wonen naadloos in elkaar overlopen, wachten er taken. Altijd. Overal. De to-do’s van jouw werknemers stoppen niet na werktijd. Zij pendelen van afspraak naar afwas. Van presentatie naar poetssessie. De grens tussen werk en privé vervaagt en werkend Nederland is nooit eens écht klaar. Wil jij tevreden werknemers die op maandag weer opgeladen aan de week beginnen? Wij geven je vijf tips om hun werk-privébalans te verbeteren.

Een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd

Thuiswerken vraagt veel flexibiliteit van jouw werknemers. Meetings en maaltijden vinden plaats aan dezelfde tafel. Het bed en bureau staan in dezelfde kamer. Geen wonder dat de grens tussen werk en privé steeds meer vervaagt. Wil jij je medewerkers helpen om de balans terug te vinden? Laat ons dan de schoonmaak van hun woon- en werkplek regelen. Een opgeruimd huis is immers een opgeruimd hoofd.

Meer tijd voor wat écht belangrijk is

Jouw werknemers staan altijd ‘aan’. Ze hebben oneindige takenlijsten en zijn nooit écht klaar. Dat veroorzaakt stress en irritaties, zeker als iedereen thuis op elkaars lip zit. Geef jouw werknemers daarom de kans om meer tijd met hun favoriete mensen door te brengen. Minder kibbelen, meer knuffelen. Zodat zij weer met een goed gevoel aan de werkweek beginnen.

Minder boenen, meer barbecueën

Niet alleen het huis, ook de tuin van jouw werknemers zorgt voor een takenlijst die nooit afgerond lijkt te zijn. Onkruid wieden, bladeren opruimen, de dakgoot legen, enzovoorts. Laat ons daarom de tuin van jouw werknemers in orde maken. Minder boenen, meer barbecueën. Of borrelen. Maar net wat jouw werknemer nodig heeft om op te laden.

Een gewaardeerde werknemer is een tevreden werknemer

Wij bieden jouw werknemers een fris en welkom thuis. Een afgevinkte takenlijst en het gevoel eindelijk eens écht klaar te zijn. Dat is toch dé manier om jouw waardering aan je werknemers te laten blijken? Zo verbeter je niet alleen de balans tussen werk en privé, maar verhoog je ook de tevredenheid van je werknemers.

Een plek waar jouw medewerkers tot rust komen

Een schoon huis is stap één, een welkom thuis is stap twee. Wij zetten net dat stapje extra voor jouw werknemers. We proberen ze steeds weer te verrassen, zodat zij elke keer genieten van een fris en welkom thuis. Zo voelen zij zich gewaardeerd en komen ze thuis helemaal tot rust. Het resultaat: ontspannen en tevreden werknemers, die blij zijn met zo’n werkgever als jij!

 

 

 

Gerelateerd nieuws

Alle nieuwtjes

Meer weten over Zizo? Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.