Deze website is niet geoptimaliseerd voor gebruik in Internet Explorer (IE)

Budgetcoaching

Er zijn medewerkers die het financieel soms lastig hebben. Daarvoor heeft Zizo een gratis telefonische financiële helpdesk in het leven geroepen, samen met Budgetcoach Groep. Met hulp van een professional krijgen medewerkers meer grip op hun financiële situatie. Tijdig inschakelen van een budgetcoach kan erger voorkomen. Is er meer dan telefonische hulp nodig? In dat geval komt een budgetcoach aan huis.

Budgetcoaching_Fris in je werk
Psychische klachten_Fris in je werk

Psychische klachten

Hebben medewerkers psychische klachten? In samenwerking met PSION worden ze snel, professioneel en goed geholpen. PSION begeleidt mensen met psychische problemen. De begeleiding richt zich niet alleen op de klachten van nu, maar richt zich ook op het voorkomen van mogelijke psychische problemen in de toekomst.

Sport

Zizo vindt het belangrijk dat medewerkers zich fit voelen. Sporten helpt daarbij. Daarom werkt Zizo nauw samen met BedrijfsFitnessOnline. Elke medewerker kan met korting aan de slag bij tal van sportscholen door heel Nederland.

Sport_Fris in je werk
Fysiotherapie_Fris in je werk

Fysiotherapie

Door schoonmaakwerk kunnen fysieke klachten ontstaan. Zizo laat medewerkers gebruik maken van de dienstverlening van HelloFysio. In eerste instantie kunnen medewerkers zelf aan de slag via oefeningen die ze online kunnen vinden. Indien dit niet toereikend is kan er via de webcam of telefoon een intake plaatsvinden met een fysiotherapeut. Op basis van deze intake wordt er online een behandelplan opgesteld, inclusief oefeningen en adviezen. Is begeleiden via internet en telefoon niet de oplossing? Dan loopt het behandeltraject via een fysiotherapiepraktijk bij de medewerker in de buurt.

Fietsplan

Zizo wil het fietsgebruik van medewerkers voor woon/werk-verkeer stimuleren. Fietsen is gezond, goedkoop en ontspannend. Ook is het milieuvriendelijk: fietsen draagt bij aan het verminderen van parkeer- en fileproblemen. Door gebruik te maken van het fietsplan kan elke medewerker met een flink financieel voordeel een fiets kopen.

Fietsplan_Fris in je werk
Vertrouwenspersoon_Fris in je werk

Vertrouwenspersoon

Medewerkers moeten zich veilig voelen bij Zizo. Daarom kunnen ze altijd terugvallen op een vertrouwenspersoon. Bijvoorbeeld als ze te maken krijgen met ongewenst gedrag, seksuele intimidatie, discriminatie op grond van ras, godsdienst en seksuele voorkeur, pesten, agressie of geweld. Zizo stelt externe vertrouwenspersonen beschikbaar.

Klokkenluidersregeling

Zizo heeft integriteit en eerlijkheid hoog in het vaandel staan. Doen zich in het werk misstanden voor, op welk vlak dan ook? Dan kunnen medewerkers en anderen hier direct melding van doen. Misstanden zijn bijvoorbeeld fraude, het lekken van vertrouwelijke informatie, het overtreden van wettelijke voorschriften of beleidsregels en het werken met gevaar voor gezondheid, veiligheid of milieu.

Klokkenluidersregeling_Fris in je werk
Zorgverzekering_Fris in je werk

Zorgverzekering

Zizo vindt het belangrijk dat medewerkers een goede zorgverzekering hebben. Vandaar dat er via Zizo met korting een collectieve zorgverzekering afgesloten kan worden bij zorgverzekeraar Menzis. De verzekering, die uitgebreide vergoedingen en vele extra’s biedt, geldt ook voor gezinsleden van de medewerkers. Kijk voor meer informatie over het aanbod van Menzis op www.menzis.nl

Zizo veiligheidsapp

Zizo doet er alles aan om veiligheid te bevorderen, onder meer via de eigen veiligheidsapp ‘Zizo werkt veilig’. In de app vinden medewerkers informatie om nog veiliger te kunnen werken. De app toont onder andere wat de beste werkhouding is, welke reinigingsmiddelen we gebruiken, hoe om te gaan met gevaarlijke stoffen en wat te doen in noodsituaties. Pictogrammen brengen de voorschriften duidelijk over.

Veiligheidsapp CSU_Fris in je werk
Healthy woman_Fris in je werk

Healthy Woman

Vier op de vijf vrouwen krijgt te maken met overgangsklachten. Het merendeel van onze medewerkers bestaat uit vrouwen. Healthy woman begeleidt vrouwen in de overgangsfase. Preventief of als er sprake is van verzuim. Met als belangrijkste doel in balans blijven en gezond oud(er) worden.