Deze website is niet geoptimaliseerd voor gebruik in Internet Explorer (IE)

Click here for English

Gratis sporten en (online) gezondheidsprogramma

Een sportieve verrassing voor een fit en gezond 2023
Dat jij je goed en gezond voelt om lekker te kunnen leven en werken, dat vinden we belangrijk. Daarom krijg je als medewerker van Zizo tot januari 2024 gratis toegang tot de sportschool van SportCity en de SportCity-app, om ook thuis aan jouw gezondheid te werken.

Wat houdt het aanbod in?
• Sporten bij alle sportscholen van SportCity;
• Live groepslessen zoals zumba, spinning en yoga;
• Een 12-weken startprogramma met een personal trainer;
• Online workouts via de app van SportCity;
• Webinars over gezondheidsthema’s zoals slaap, voeding en werkstress;
• Samen trainen voor evenementen waar wij als organisatie aan mee mogen doen, denk aan een marathon of Mud Masters;
• Een gezellige ontmoetingsplek;
• En dit alles is voor jou helemaal gratis!

Kijk voor een locatie bij jou in de buurt snel op sportcity.nl/clubs.*

*Alle Fit for Free-vestigingen zijn overgenomen door SportCity. Het aanbod geldt dus ook voor locaties waar nog Fit for Free op de gevel staat; ook daar kun je onbeperkt sporten tot januari 2024. Verder is er een specifieke sportschool die vanwege de faciliteiten buiten het aanbod valt: Amsterdam Cornelis Schuyt.

Van start bij SportCity

Om van start te gaan met het Gezondheidsprogramma SportCity heb je een mail ontvangen van SportCity met daarin jouw lidnummer. Activeer je lidnummer via de app van SportCity; daarmee kun je naar de sportscholen van SportCity en/of thuis gebruikmaken van de workouts en oefeningen in de app. Je bent dus niet automatisch lid. In de mail van SportCity staat meer uitleg over het activeren van je lidnummer in de app van SportCity om van start te gaan.

• Ik heb geen smartphone. Kan ik wel naar SportCity om te sporten?
Jazeker. Meld je bij binnenkomst in de sportschool aan de balie. Een medewerker van SportCity checkt je dan in.

• Ik ben net in dienst maar heb nog geen lidnummer ontvangen. Wanneer ontvang ik dit?
Elke eerste week van de maand worden alle nieuwe collega’s doorgegeven aan SportCity en wordt het lidnummer naar je verstuurd. Ben je bijvoorbeeld halverwege de maand in dienst gekomen? Dan ontvang je je lidnummer in de eerste week van de volgende maand.

• Ik heb geen mail met lidnummer van Sportcity ontvangen. Wat moet ik doen?
Controleer je spam inbox. Heb je echt geen mail ontvangen van SportCity (noreply@sportcity.nl)? Neem dan contact op met de helpdesk van SportCity via 06 184 906 31. De telefonische helpdesk van SportCity is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 uur en 17.00 uur. Of via de sportschool zelf. Die gegevens vind je op www.sportcity.nl/clubs.

Contact

Neem contact op met een club bij jou in de buurt (gegevens zijn te vinden op sportcity.nl/clubs) of bel naar 06 184 906 31. De telefonische helpdesk van SportCity is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 uur en 17.00 uur.

 

Heb je vragen?

De meestgestelde vragen beantwoorden we hier.