Deze website is niet geoptimaliseerd voor gebruik in Internet Explorer (IE)

Ook in jouw buurt?

Zizo voor jou!

Alles wat je nodig hebt – van boodschappen tot bloemen – bestel je vandaag de dag simpel en snel online. Waar en wanneer jij dat wilt, met één tik, swipe of druk op de knop. Waarom zou dat dan niet met een fijn, schoon en netjes thuis kunnen? Wij komen graag naar je toe en helpen jou een streep onder je oneindige takenlijst te zetten. Check hier of Zizo al bij jou in de buurt zit of meld je daarvoor aan!

  • Een schone plek om te wonen, werken en ontspannen
  • Tijd voor wat écht belangrijk is
  • Afgevinkte to-do’s, waar en wanneer jij dat wil

Zizo bij jou thuis? Meld je aan!

Service op maat

Wij zijn meer dan een schoonmaakdienst. Wij bieden je een fijn en welkom thuis, meer vrije tijd en een moment om écht te ontspannen. Dat doen we door (een deel van) jouw taken van je over te nemen. Elke takenlijst is echter anders, dus je bepaalt zelf welke diensten je afneemt. De één komt namelijk niet toe aan het schoonmaken van de badkamer, bij de ander blijft de tuin steeds liggen. Wij passen onze services daarom aan op wat jij nodig hebt!

CSU-Zizo76757_blue
CSU-Zizo76784

Hulp aan huis, wanneer jou dat uitkomt

De ene to-do-lijst is de andere niet. Je kiest daarom zelf welke to-do’s wij uit handen nemen én wanneer we dat doen. De één is op dat moment graag weg en gaat met de kids op pad; de ander blijft liever thuis en hangt lekker op de bank. Merk je dat je behoefte hebt aan meer of minder schoonmaakhulp? Dan schaal je onze services gemakkelijk op of af!

CSU-Zizo77288

Tips van Zizo

De grens tussen werk en privé vervaagt, zeker nu we veel thuis moeten werken. Herken jij dat gevoel ook? Dan hebben we voor jou een aantal handige tips om die uitknop weer terug te vinden. Zo kun jij weer even écht relaxen. Er is namelijk niets zo fijn als een goede werk-privébalans. Benieuwd hoe jij naast een opgeruimd huis, ook een opgeruimd hoofd kunt krijgen? Lees dan snel verder.

zizo-download-app-desktop-o1
Een schone plek om te wonen, werken en ontspannen

Altijd binnen handbereik met de Zizo app

Meer weten over Zizo? Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.