Deze website is niet geoptimaliseerd voor gebruik in Internet Explorer (IE)

Tal van nieuwe perks duiken op

Met de krapte op de arbeidsmarkt duiken ook tal van bijzondere nieuwe arbeidsvoorwaarden op. De leaseauto mag steeds meer hebben afgedaan, daar staan tal van nieuwe initiatieven tegenover. Zo kwam CSU in januari al met Zizo, een dienst waarbij werkgevers een huishoudelijke hulp aan hun medewerkers kunnen aanbieden.

Lees meer over opvallende trends en gebeurtenissen bij Werf&.

 

Extra uren, gelukkige medewerkers en verhoogde productie: Thuismakers slaan drie vliegen in één klap

Toen thuiswerken zijn intrede deed, vonden organisaties verschillende manieren om hun medewerkers tegemoet te komen. Niet alleen de wettelijk verplichte maatregelen, zoals een thuiswerkvergoeding en ARBO-geschikt meubilair, helpen de thuiswerker. Werkgevers voegden ook secundaire arbeidsvoorwaarden toe, zoals flexibele werktijden, om hun mensen tevreden en gezond te houden. Vitaliteit is belangrijker dan ooit, en is deels afhankelijk van de balans tussen werk- en privéleven. Dienstverlener Zizo vond een manier om op dat gebied drie vliegen in één klap te slaan.

Lees het volledige artikel van Baaz hier.

 

De hybride week vol werkgeluk

De thuiswerkomgeving heeft zijn plek in huis definitief gevonden. Voor een op de drie werknemers is hybride werken een cruciale arbeidsvoorwaarde geworden, zij gaan zelfs op zoek naar een andere baan als de werkgever hen verplicht om alle dagen naar kantoor te komen. De hybride werkweek biedt meer vrijheid, rust en werkgeluk.

Lees het volledige artikel van Managers Online hier.

Gerelateerd nieuws

Alle nieuwtjes

Meer weten over Zizo? Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.