Deze website is niet geoptimaliseerd voor gebruik in Internet Explorer (IE)

Zizo Academy

Zizo daagt medewerkers uit om zich te ontwikkelen. Ook omdat de schoonmaakmarkt voortdurend verandert. Daarom moeten Zizo en de medewerkers continu meebewegen met die veranderingen. Daarnaast investeert Zizo graag in haar medewerkers, omdat we beseffen dat onze kracht als dienstverlener voor het grootste deel bestaat uit onze medewerkers. We willen een aantrekkelijke werkgever zijn, waar je door een interessante, uitdagende functie en kansen voor ontwikkeling je talenten kunt inzetten en benutten. De Zizo Academy is het eigen ‘opleidingshuis’ van Zizo met een actueel aanbod van trainingen die aansluiten op de behoeften van medewerkers en de doelstellingen van de organisatie. Medewerkers kunnen er terecht om hun kennis en vaardigheden effectief en efficiënt op een hoger plan te brengen. Dit vinden wij zó belangrijk dat Zizo haar medewerkers uitdaagt om meerdere trainingen of e-learnings per jaar te volgen. Zizo wil dat haar medewerkers zich blijven ontwikkelen om zowel persoonlijk als professioneel te blijven groeien.

Zizo Academy_Fris in je werk
Basisvakopleiding_Fris in je werk

Basisvakopleiding

Schoonmaken vraagt vakkennis. Medewerkers die bij Zizo in de schoonmaak werken, volgen daarom de basisvakopleiding van de RAS. Het is dé opleiding om te werken aan kennis en vaardigheden van medewerkers en een branche-erkend diploma te behalen.

E-learning

Zizo leidt medewerkers op diverse manieren op: regulier en via e-learning. Zizo heeft haar eigen e-learning modules ontwikkeld. Via internet krijgen medewerkers meer mogelijkheden om zich op hun eigen manier en op een zelf gekozen tijdstip te ontwikkelen. Deze modules zorgen ervoor dat medewerkers de ontwikkelingen in de schoonmaakbranche op de voet volgen. Dit maakt hen duurzaam inzetbaar. Daarnaast bieden we onze medewerkers ook een breed pakket aan met e-learnings om vaardigheden breed te ontwikkelen. Om mensen beter te maken in hun werk, maar ook om ze te helpen/ondersteunen in het dagelijks leven. Denk hierbij aan onderwerpen als computervaardigheden, communicatie, social media en veiligheid.

E-learning_Fris in je werk
Ontwikkelinstrument_ Fris in je werk

Ontwikkelinstrumenten

Naast training en opleiding beschikt Zizo over diverse maatwerkinstrumenten die kunnen ondersteunen bij ontwikkeling van medewerkers. Voorbeelden zijn een Persoonlijk Ontwikkel Plan, 360 graden feedback, online assessments, individuele coaching en een gedragsanalyse volgens de DISC-methode. Op basis van individuele behoeften en in samenspraak met de leidinggevende kunnen deze instrumenten worden ingezet.