Deze website is niet geoptimaliseerd voor gebruik in Internet Explorer (IE)

Zizo voor jou én de bewoner

Het is een heerlijk gevoel: het gevoel van thuiskomen in een schoon thuis. Achter de voordeur van je eigen stekje kom je helemaal tot rust. Maar thuiskomen begint in een wooncomplex niet pas achter de voordeur. Het begint al in de lobby, de lift en de gang. Wij maken van thuiskomen een moment om naar uit te kijken. Door het pand tot aan de voordeuren te onderhouden als ons eigen thuis. Voor jou als beheerder stopt het bij die voordeur, maar voor ons niet. Want aanvullend helpen wij geïnteresseerde bewoners ook graag daarachter. Daar hoef jij niets voor te doen. Jij profiteert alleen van de voordelen.

CSU-Zizo77370
Altijd schoon

Vandaag helpen we jou, morgen een bewoner. Of juist andersom. Wij maken schoon, daar waar nodig.

Vertrouwd en veilig

Met een vaste schoonmaker of heel team voor jouw complex.

Behoud waarde

Een goed onderhouden huis houdt de objectwaarde hoog.

Snel en makkelijk

Communiceer met je schoonmaker via onze app.

Een schoon thuis is een fijn thuis

Van lobby tot lift en van de gang tot de openbare tuin. Wij vegen, poetsen, dweilen en onderhouden alle publieke ruimtes van jouw complex. Met een lach, met een vriendelijke begroeting en vooral met een passie voor schoon. Zodat bewoners kunnen genieten van een nette en gezonde leefomgeving. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op voor advies op maat.

CSU-Zizo78606
CSU-Zizo76752

Een schone wisselwerking

Een schoon gebouw. Daar worden wij blij van. We hebben daarom geen strakke planning. Want de ene dag heeft de lobby een grondige schoonmaakbeurt nodig, de andere dag heeft een bewoner behoefte aan hulp in de keuken. Onze medewerkers – wij noemen ze ‘thuismakers’ – helpen daar waar dat écht nodig is. We zijn er toch.

Betrouwbaar en vertrouwd

Een stralende lach, een warme begroeting. Alle medewerkers kennen de bewoners. En andersom. Dat geeft een veilig en vertrouwd gevoel. Het voorkomt dat iedere huurder zijn eigen, onbekende schoonmaker inhuurt. En het levert jou extra ogen op. Kleine defecten, lichte schades of hangjongeren? We houden je op de hoogte. Zodat je onveilige of onprettige situaties kan voorkomen.

Zizo werkgeluk
CSU-Zizo77167

Wel de lusten, niet de lasten

We horen je denken: ‘Maar zo’n geïnteresseerde bewoner, levert mij dat extra werk op?’ Nee, hoor. Zizo is een dienst waar jij als vastgoedbeheerder alleen de vruchten van plukt. Wil een bewoner hulp bij die oneindige huishoudelijke taken? Dan melden zij zich bij ons aan en regelen we dat onderling. Dat scheelt jou een hoop gedoe.

Meer weten over Zizo? Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.